fbpx

E-book

Wil jij op een gezonde manier gewicht verliezen, goed in je vel zitten en je fit voelen?

Ik help mensen die strugglen met hun gewicht en andere klachten ervaren (migraine, vermoeidheid, hormonale issues) naar een gezond lichaam dat weer in balans is d.m.v. de ketogene leefstijl.

Ga je lichaam geven wat het nodig heeft.

Download mijn gratis e-book “Stop met strijden & val af” met hierin 4 tips hoe ik succesvol meer dan 30 kilo ben afgevallen en 3 heerlijke ketogene recepten.


Hoi, ik ben Floortje Nieuwenstein.

In 2019 begon ik op eigen houtje met het ketogeen dieet. Puur om af te vallen. Ook ik was helemaal klaar met strijd met mijn gewicht en alle pijnlijke gedachten en ongemakken die daarbij komen kijken.

Ketogeen eten voelde voor mij al heel snel niet als volhouden en ik viel lekker af. Geen honger, ik genoot en voelde me met de week beter. Na een jaar was ik bijna 30 kilo kwijt. En niet alleen de kilo’s verdwenen, ook mijn migraine, vermoeidheid, opgeblazen gevoel en andere vage klachten bleven weg.

Ik heb zelf veel uitgezocht en ook vaak mijn neus gestoten om echt goede kennis op te doen over de gezonde ketogene leefstijl. Daarnaast kom je je eigen beperkende gedachten en patronen tegen als je zo’n enorme lichamelijke verandering doormaakt. Ik heb niet alleen mijn lichaam veranderd, ook mijn mindset.

Steeds meer mensen om me heen vroegen wat ik deed en ik vertelde hen over de ketogene leefstijl. Ik las er steeds meer over en deed zo steeds meer kennis op en deelde deze op Instagram. Ik haalde heel veel voldoening uit het delen van mijn kennis over ketogeen eten, ontwikkelde recepten en deelde mijn eigen keto reis & struggles. Hier wilde ik meer mee doen.

Ik bleef jarenlang mijn kennis over keto bijspijkeren door boeken te lezen en ondertussen startte ik met de opleiding vitaliteitscoaching. Hierin leerde ik over de invloed van je leefstijl op hoe je voelt. Leefstijl omvat zoveel, je voeding, beweging, emoties, relaties met anderen en spiritualiteit. Daarna volgde ik de opleiding ketogene voeding en leefstijl. Dit alles naast mijn baan als projectmanager.

In 2022 startte ik mijn bedrijf “Feel good by Flora”. Om door te geven wat ik heb geleerd over ketogene voeding & leefstijl en het veranderen van je eigen leefstijl om echt te worden wie je wil zijn. Al snel had ik meerdere cliënten die ik coachte m.b.t. ketogene voeding en het veranderen van hun leefstijl. Dit gaf me zoveel voldoening en ik voelde dat dit was wat ik wilde doen.

Anderen helpen die strugglen met hun gewicht naar een gezond lichaam dat weer in balans is.

Download het e-book hier: