fbpx

Op 24 mei 2023 kreeg ik een hele mooie review binnen m.b.t. het keto 3 maanden traject van 1 van mijn cliënten. Ik weet nog goed dat Linda en ik het intakegesprek hadden in februari ’23 waarin ze aangaf dat ze in mei ’23 op vakantie ging. Ik glunderde want ik wist “oh dan is ze al zoveel afgevallen”.

De overwinning is voor een cliënt altijd het grootst maar ik kan zo meegenieten als iemand mooie resultaten behaalt. Als je zelf weet hoe het voelt dan leef je extra mee. Dan ken je de strijd en struggles in het begin en dan ben je net zo trots op je cliënt als dat je jezelf voelde toen je leerde hoe het ook kon zijn.

Lees hieronder de review van Linda die ik 12 weken mocht begeleiden naar dit prachtige resultaat.

Ben je zelf ook benieuwd naar het keto 3 maanden traject? Lees hier meer informatie:
Keto coaching – 3 maanden traject.

Liefs,
Floortje


Als sinds mijn zwangerschappen was ik aardig wat gewicht aangekomen. 

Ik probeerde echt van alles om de kilo’s eraf te krijgen, maar elke keer kwamen de kilo’s er weer net zo hard aan. 

Ik was echt op zoek naar iets wat mijn blijvend zou helpen op het juiste gewicht te komen en daar ook te blijven. 

Op mijn werk kwam ik toen in contact met Floortje (die toen ook nog bij mij werkte). 

De klik was vanaf het begin gelijk voelbaar, wat was het fijn om met Floortje te praten en wat ging het praten over alle struggles makkelijk met haar. 

Na vele gesprekken heb ik besloten om met haar steun het 12 weken traject te gaan volgen. 

Wat is dit voor mijn een gouden keuze geweest!!

Niet alleen ben ik in die 12 weken bijna 9 kilo kwijt, ook voel ik me veel zekerder en zit ik lekker in mijn vel. 

De steun van Floortje heeft mij daar echt bij geholpen, met haar kon ik het overal over hebben en ze steunde mij bij alle moeilijke keuzes die ik in die tijd heb moeten maken. Alle tools die ik nu heb om zelf verder te gaan heb ik van haar geleerd. Ik heb van de ketogene voeding echt mijn eigen levensstijl gemaakt en het voelt voor mij ook niet als een dieet maar echt als mijn manier van leven. 

Dus mijn aanbeveling aan iedereen, mocht je willen afvallen en jezelf weer echt lekker in je vel voelen start dan een traject bij Floortje, ze is een gouden voedingscoach en voor mij een vriendin voor het leven.

Floortje echt super bedankt voor alles lieve schat en we houden contact. 

Je bent een topper, zonder jou was dit echt niet gelukt. 

veel liefs, Linda 

Linda van Herk – deelnemer keto 3 maanden traject

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *