fbpx

Louisette Blikkenhorst van het Ketogeen Instituut Nederland interviewde mij voor de Keto Podcast en de aflevering kun je nu beluisteren via Spotify, Apple en Google. Ook is de aflevering te bekijken op YouTube.

In de podcast vertel ik mijn persoonlijke verhaal, waarom ik ben begonnen met ketogeen eten. Hoe ik dit heb aangepakt, welke positieve dingen ik hierdoor heb ervaren en hoe dit uiteindelijk ertoe heeft geleid dat ik nu ketocoach ben.

Beluister de podcast op:

Spotify

Apple

Google podcast

Bekijk de podcast op YouTube

Klik hier om naar de video te gaan.

Vragen?
Heb jij na het beluisteren van de podcast nog vragen voor mij? Neem dat contact met me op. Je kunt via het contactformulier je vraag stellen maar ook direct een mailtje naar me sturen.

Stuur je bericht naar info@feelgoodbyflora.nl

Wist je dat ik heel actief ben op Instagram?
Volg me daar en stuur gerust een berichtje!

Vragen voor Louisette Blikkenhorst?
Neem dan vooral een kijkje op de website van het Ketogeen Instituut. Klik hier om naar de website te gaan.

Mijn eigen podcast
Voor het geval dat je het nog niet wist, ook ik heb mijn eigen podcast. Klik op de button hieronder om naar de podcast te gaan op Spotify.

Of bezoek mijn socials pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *