fbpx

Geloof jij wel dat je kunt afvallen? In deze podcast vertel ik over geloven dat jij het kunt en 6 stappen die je kunt toepassen om te gaan voor jouw doel. Of het nu afvallen is, een andere baan etc. Ook deel ik hoe je kunt oefenen om het wel te gaan geloven.

Zelf deed ik een ochtend meditatie van Joe Dispenza, deze meditatie kun je gebruiken om te oefenen met wat wil je niet (wat doe je nu waardoor je krijgt wat je niet wilt) en wat wil je wel? Misschien helpt de meditatie jou ook.

Hierbij de link naar de meditatie: Klik hier voor de Guided Morning Meditation for Positive Energy & Inner Calm door Joe Dispenza.

Beluister de podcast hier op spotify

Beluister de podcast hier op Apple

Heb je er wat aan gehad?
Laat me weten als je iets aan de podcast hebt gehad. Ik vind het leuk als je me een berichtje stuurt op Instagram en de podcast deelt op je socials en met anderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *